Önskar du göra en allmän detox? Har du besvär med smärta, stelhet eller svullnad? Hijama kan hjälpa dig! Hijama har visat sig ha en god effekt på en mängd olika besvär. Våra professionella terapeuter tar hand om dig. Vid ditt första möte görs en kartläggande konsultation kring din hälsa. Därefter erbjuds du en behandling anpassad till just dina förutsättningar. Boka dina behandlingar genom att kontakta oss.

Koppning kan användas mot:

  • Allmän trötthet och ömhet, speciellt i samband med förkylning och andra sjukdomar eller mycket ansträngning och mödosamt arbete.
  • Stelhet, kramp och svullnad i muskler, speciellt i rygg och ben.
  • Värk i kroppens olika delar exempelvis knän, armbågar, ischias i rygg och ben eller nackvärk
  • Menstruationsproblem till exempel värk, kraftiga blödningar, sena eller ojämna cyklar.

Koppning kan lindra ytliga åkommor som värk i muskler och leder men har också visat sig ha effekt på mer djupa åkommor så som komplikationer i matsmältning eller barnlöshet. Hijama är effektiv mot både tillfällig värk och mot mer långvariga tillstånd. Hijama fungerar även som förebyggande mot sjukdomar (detox).

Smärttillstånd kan bero på att vissa avfallsämnen blivit kvar i kroppen eller att det är blodbrist i området. Genom koppning kan det rådas bot på denna värk, samtidigt som de negativa effekterna av smärtstillande undviks. Hijama påverkar personens fysiska och psykiska välmående och har inga biverkningar.

Hijama drar blodet till de områden som har problem och ökar på så sätt blodcirkulationen och syretillförseln till det området. Ofta förekommer det blockeringar som gjort att blodet inte kan cirkulera fritt. Detta avhjälps med hijama. Det brukar även finns slaggprodukter som ligger kvar och irriterar i området mellan musklerna och huden. Det är detta blod man vill avlägsna från kroppen under behandlingen.

Har du en allvarlig sjukdom rekommenderar vi alltid att du rådfrågar din läkare huruvida det föreligger några medicinska hinder för en koppningsbehandling.

Vill du boka tid för behandling? Kontakta oss!